20 Temmuz 2012 Cuma

Farm Frenzy 1 Oyununu Oyna



Çiftlik oyunları ve bahçe oyunları beceri tabanlı eğitici oyunlardır. Bu oyunlarda oyun akış mantığını bilmeli ve bir çiftlikte olması gerekenler ne ise onun üzerine yoğunlaşmalısınız. Örneğin tüm bahçeyi ekip hasat toplamalısınız.

Ancak bahçeyi ekerken kuyuda suyunuz varmı buna mutlaka bakmanız gerekmektedir. Farm Frenzy oyununu bilmeyen neredeyse yok gibidir. Çünkü çok kaliteli bir çiftlik oyunudur. Bu oyun da size bir çiftlik ve içinde hayvanlar veriliyor. Bu hayvaları beslemeli ve elde ettiğiniz ürünleri pazarda satarak paraya dönüştürmelisiniz. Böylece çiftliğin ihtiyacı olan diğer malzemeleri alabilesiniz ve çiftliğinizi büyütebilesiniz.

Pepe oyun sitemiz de Farm Frenzy 1 oyununu bulabilirsiniz. İyi eğlenceler..

17 Temmuz 2012 Salı

Oya Germen Fırtınası

Son zamanların popüler kadını ve ali taranın eski eşi ayşeözyılmazelin annesi olan oya germen hakkındaki ilk yazımızla sizlerle birlikteyiz.

Oya germen hakkında birçok şey merak ediliyor, oya germen twitter , oya germenin yaşı, oya germen resimleri, oya germen saç rengi v.b aramalar google da üst sıralarda.
Bizde sizler için oya germen resimlerinden seçme bir galeriyi paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz.










Pepe babam şarkısı dinle

Merhaba arkadaşlar ,

Benim gibi uzun süredir çizgi dünya ile uğraşanlar pepe adlı kahramanı mutlaka bilirler. pepee etrafına pozitif enerji ve gülücükler saçan , hata yapan hatalarından yeni öğretiler çıkaran , kısacası öğrenen ve büyüyen bir kahraman.

 

Çocuklar pepe şarkılarına oldukça fazla ilgi gösteriyorlar. Çünkü bu şarkılar minik beyinlerin tam da öğrenme kapasitelerine göre ustaca hazırlanmış eserlerdir. Dolayısı ile birçok çocuk pepee dediğimizde hemen " pepe babam şarkısı " yada " pepe annem şarkısını " kolayca size mırıldanabilmektedir.

Eğer sizde çocuğunuz pepe seçkin şarkıları ararasanız mutlaka pepe.web.tr'ye uğrayınız.

16 Temmuz 2012 Pazartesi

Bu sıcak yaza uygun örgü saç modelleri

Merhaba sevgi dostlarımız , örgü blog ağımızda daha önce sizler ile birçok örgü modelleri ve dantel modellerini paylaştık. Bu seferde yine biz kadınları alakadar eden ve sıcak yaz günlerinde sizlere faydasının olacağına inandığım bir paylaşım da bulunmak istiyorum.

Biliyoruz ki saç modelleri insanın çehresini değiştirmekle kalmıyor psikolojik olarak rahatlatıyor ve destekliyor. Fafak bu sıcak havalar da malum saçlar ile uğraşmak oldukça sıkıntı oluyor hele bide tatilde isek o zaman biraz daha slah olmak isteyebiliriz. Özellikle böyle zamanlarda uygulayabileceğiniz örgü saç modellerinin bir kaçını sizinle paylaşmak istiyorum.

 

21 orgu sac modelleri 150x150 Örgü saç modelleri
22 orgu sac modelleri 150x150 Örgü saç modelleri
23 orgu sac modelleri 150x150 Örgü saç modelleri
 

24 orgu sac modelleri 150x150 Örgü saç modelleri
25 orgu sac modelleri 150x150 Örgü saç modelleri
26 orgu sac modelleri 150x150 Örgü saç modelleri
 

27 orgu sac modelleri Örgü saç modelleri
28 orgu sac modelleri 150x150 Örgü saç modelleri
devamı için lütfen tıklayınız.

Pepe Çocuklar İçin Yeni NEsil Oyun Sitesi

Pepe.gen.tr İçerisinden Birbirinden Eğlenceli ve Eğitici Oyunların bulunduğu , Çocuklarımızının zihinsel gelişimine yardımcı olan bir oyun sitesidir.

bu sitedeki oyunlar çocuklarımızı hem eğitiyor hemde eğlendiriyor.

Türkiye ilk defa bu kadar iddalı olarak çocuklar için hazırlanmış bir websitesi olarak dikkat çekmektedir.

Pepe'nin günden güne artan ziyaretçileride pepe nin ne kadar önemli bir site olacagını ispatlamaktadır.

Çocuklarımız bilgisayara girdiğinde pepe sitesinde kendine özgü bilgi zeka ve beceri oyunlarıyla ziyaretçilerini beklemektedir.

Pepe.gen.tr en güzel Pepe oyunlarını oynayabileceğiniz adres olup, sizlere pepe'nin en güzel oyunlarını bedava sunmaktadır.

çocukları eğlendirmek istiyorsan pepe izlet

Merhaba sevgili anneler ;

Çoğu zaman çocuğunuza yeterli vakit ayıramadığınızdan ev işlerinden yada yoğun iş temposundan sonra gelen yorgun akşam saatlerinde çocuğunuz tüm enerjisi ile sizden ilgi ve şevkat bekleyecektir.

Zira akşama kadar anne ve babasını bekleyen küçük canavarınız enerjisinin bir kısmını zaten bu dönem için saklamıştır. Ancak sizde o taakat varmı yada kaldımı onu bilemiyoruz tabi :D

Böyle durumlarda emin olsun çok şahane bir yardımcınız var. Adı da pepee , o da sizin minik gibi küçücük , şapkalı peltek bir türk çocuğu. Kendi akranı olan çocuğunuza pepe şarkıları ve pepe oyunları oynatarak size vakit kazandırabilir. Latifeyi bi kenara bırakıyorum tabi, trt çocuk da yayınlanan bu çizgi filmi size tavsiye ediyorum. tabi gün içinde çcoğunuz pepe izlemişsen yapacak pek bişey kalmıyor. Ama daha önce pepee izlenmemişse görün bakın ufaklı nasıl da keyifle bu dakikalarda sakinleşiyor. ha bu arada pepe kimdir derseniz de buradaki blogu okumanızı tavsiye ediyorum.

Komik pepee videoları izle

Pepenin internet üzerinde birçok videoları olduğunu hepimiz biliyoruz. Aslında bu bi bağlamda kötü olmasına karşın kullanıcı taraflı düşündüğümüzde pepe izlemek isteyenler açısından son derece iyi bir durumdur. Ha eğer trt çocuk kanalından izlemek isterseniz tabiki oturup pepeenin başlama saatini beklemek zorundasınız.

Ancak internet bize hem pepe şarkılarını hemde pepee izleme konusunda kolaylıklar sağlıyor. Ben daha çok pepenin geçmiş ve komik olan videolarını izlemeyi seviyorum. Mesela bana annem şarkısı ve babam şarkısı son derece eğlenceli geliyor sizlere de tavsiye ederim.

pepe şarkılarını dinlemek

Pepe artık çocukların vazgeçilmez değerlerinden biri olmuştur. Neredeyse 4 -14 yaş arası hatta bazen bizim gibi biraz daha yukarısı tüm çocuklar pepee adlı karakteri dinlemekten ve pepee izlemekten kendini alamıyor.

Dolayısı ile hem çocuklar arasında hem de pepe videolarına en çabuk ulaşma kanalı olan internet aramalarında pepe şarkılarının ne kadar fazla aranma hacmine sahip olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Bu da başarı karakterin izlenme miktarı hakkında bize bilgi verecektir.

Sizlerde pepe hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz buyrun pepe bloguna buyurun.

15 Temmuz 2012 Pazar

Çocuk yetiştirmede pepeye şans verin

Merhaba sevgili anneler babalar ;

Çocukların eğitimlerinde artık istesekte istemesekte biz anne babaların yerini almış hatta bazı durumlarda onları bile geride bırakmış etmenler doluğunu söylemekte fayda görüyorum.

Bu etmenler çocuğunuzun yaşına bağlı olarak değişse de genel olarak sizden daha güçlü olabilmekte ve çocuğnuza rol model görevinizi ve konumunuzu sarsabilmektedir. Zira bu etmenlerden bazıları özellikle okul öncesi çağlardaki çocuklarda çizgi veya hayali kahramanlar ile elektronik cihazlar (pc , telefon) olabilmektedir.

Elektronik cihazlardan bir nebze koruyabilsekte televizyon denen kara kutudan korumak zor. Nasıl koruyalım biz hapsolmuşken içine , çocuğumuzu nasıl tutalım kenarından. Hal böyle olunca madem tamamı ile yok edemiyoruz o zaman kontrollü biçimde ve eğitimine destek olabilecek nitelikte yayonlar ile bu dezavantajı , avantaj olarak kullanabiliriz.

Çocuk psikoloğumuz geçenki görüşmemiz de çocuk için en faydalı yayınlardan bir tanesini şuan için pepee adı verilen çizgi karakter olduğunu ifade etti. Pepe türk yapımı ve türk aile yapısına gayet uygun dedi. Bizde şuan çocuğun pepe izlemesine izin veriyoruz dönem dönem. Sizde tavsiye ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Okul öncesi çocuklara pepe

Şu ana kadar pepe isimli türk malı çizgi karakter aldığı tüm eleştirilere rağmen yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Yerli objeler ve karakterler ile dolu olan pepe , henüz gelişim aşamasında olan minik beyinlere katkısı ne deni ile oldukça tutuyor ve izlenme saatlerinde en iyi reytingi aldığı söyleniyor. Hatta çocuklar pepeyi ölesine seviyorlarki internette pepe izleme rekorları kırılıyor.

Bu konuyu ele aldığımız pepee blog konumuza bekliyoruz.

13 Temmuz 2012 Cuma

Kasnak İşi (Tutkal İşi) Nedir , Nasıl Yapılır

Kasnak işide geçmişten süregelen harika bir el işi örneklerimizdendir. Biraz modern malzemeler kullanılsa da geleneksel güzelliğini hala üzerinde saklamaktadır.
İşte resimlerle kasnak işi nasıl yapılır anlatımı






Örgü , Dantel , Oya ve Moda Bloğları Ağımıza Hoş geldiniz

Merhabarlar sevgili dostalarımız;

Çoğumuz boş zamanlarımızı değelendirmek adına birçok el uğraşısı geliştirmişizdir. Bunlarında başında örgü modelleri,dantel modeller, oya modelleri v.b el emeği işler gelmekte.

internet ortamında her kese hitap edecek olan bir örgü ağı sistemi açtık. Mutlaka ilginizi çekecek bir tanesi olacaktır. Böylece elimizdeki örnekler ve bilgilerimiz paylaştıkça çoğalacak.

Sevgi ile kalın